Euniq 6 SUV – Leverans Mars 2022


EUNIQ 6 SUV – MAX AV ALLT

Snart kommer vår nya elbil Maxus Euniq 6 SUV till Sverige! Euniq 6 är en stor, elektrisk SUV designad för både vardag och semester. Med klassens största bagageutrymme på 754 liter och ett stort utrustningspaket som standard, är detta den perfekta elektriska familjebilen. Bilen är leveransklar från mars 2022, men du kan beställa den redan nu till ett lanseringspris på 499 900 kr.

Prislista
Teknisk information & utrustning

 


MAX UTRUSTAD

Euniq 6 levereras med ett stort och rikligt utrustningspaket som ingår i priset. I utrustningspaketet ingår Apple Carplay, stort elektriskt panoramasoltak, atmosfäriskt ljus i 64 olika färger, trådlös mobilladdning, Keyless GO, 6-vägs elektronisk justering av förarstolen och svart läderinteriör.

Bilen erbjuder också ett brett utbud av säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som ger säker körning för dig och dina. Den levereras med bland annat Adaptiv farthållare, 360° parkeringskamera, filbytesvarning, döda vinkeln varnare, automatiskt nödbromsningssystem, parkeringssensor fram och bak, elektronisk stabilitetskontroll och en rad andra funktioner.

Galleri

Kontakta säljare

Ramis Jamil
Ramis JamilMaxus Personbilar
018-47 27 260
ramis.jamil@ramotor.se
Johan Ohlsén
Johan OhlsénMaxus Transportbilar
070–785 02 15
johan.ohlsen@ramotor.se