R och A tar över ratten när Robert och Anders säljer sitt anrika bilhandelsbolag.


I Uppsala är de kända som grundare av Upplands Bilforum och ägare av Framtidens Fastigheter. Med glöd för bilar och nöjda bilägare, plus efternamn som passande nog återspeglar företagsnamnet, tar de två Uppsalaentreprenörerna Ted Rundquist och Lars-Gunnar Andersson nu över RA Motor.

Vi vill börja med att tacka Robert och Anders för förtroendet att driva RA Motor vidare. Vi är förstås både glada och stolta att vi fått möjlighet att överta det fina varumärke som Robert och Anders lämnar efter sig.

Vi har känt Robert och Anders ända sedan första lokalen på Säbygatan och när Lasse och jag startade en gång i tiden för drygt 20 år sedan hade vi grabbarna på RA som referens över hur det ska arbetas. Våra gemensamma värderingar kring bemötande av kunder, omtanke av personal, stolthet i att göra bra ifrån sig och att ha ett attraktivt varulager, förenklar överlämnandet till oss. Ra Motor har genom åren haft en stor expansion och vår vision är att vidareutveckla verksamheten ytterligare kommande år. Men först måste vi lära känna alla, både personal, kunder, leverantörer och andra.

Det känns väldigt roligt att vara tillbaka i branschen igen och vi välkomnar stort dels våra gamla kunder som hängt med oss genom åren, dels våra nya kunder. Hela RA Motor -teamet ser fram emot att ta hand om er på bästa sätt!

RA MOTOR är en fullserviceanläggning för Honda, Hyundai, Subaru, Maxus och Sun Living by Adria samt en av landets större aktörer på begagnade bilar.

Företaget är grundat 1992. Vi är i dag ett 40 tal personer som arbetar i den nya anläggningen vid södra infarten till Uppsala.

Honda, Hyundai, Subaru, Maxus eltransportbilar och Sun Living by Adria är våra nybilsmärken. En trappa upp hittar du även begagnade bilar som haft tidigare ägare hos oss. Oavsett vilken bil du väljer så är vårt mål att du ska vara nöjd hela vägen genom ditt bilköp, och även många mil senare.

                                                                          Välkommen till RA MOTOR