Adress: Åkaregatan 7, 754 54 Uppsala
E-postadress: info@ramotor.se
Telefon: 018-18 28 80

Subaru Forester Lagerrensning

Lansering Honda e och Jazz Hybrid

Lanseringshelg – upplev de ny elektrifierade bilarna från Honda
Nu till helgen den 11-13 September lanseras nya Honda e och Jazz Hybrid/Jazz Crosstar Hybrid. Ta del av våra generösa lanseringserbjudanden fram till och med 2020-09-30 eller så långt lagret räcker!
 Välkommen in till oss på RA Motor!

HONDAKAMPANJ – ENDAST PÅ RA MOTOR

KONTAKTA SÄLJARE

Husbilsdagar på RA Motor

Supertillfälle att köpa ny husbil – kampanjdagar på Sun Living. Vi har helt galna priser och bjuder på utrustningspaket samt AC (bodel) när du köper en ny Sun Living.

Privatleasing Hyundai Tucson – Kampanj

Privatleasa en Hyundai Tuscon från endast 2995kr/mån

Subaru basservice

Lika väl som du behöver ta hand om din kropp för att den ska må bra så måste du ta hand om din bil för att den ska leva länge och hålla sig säker och snygg. Just nu har vi ett prisvärt service erbjudande för din bil som är av årsmodell 2008 eller av äldre kaliber.

Honda basservice

Lika väl som du behöver ta hand om din kropp för att den ska må bra så måste du ta hand om din bil för att den ska leva länge och hålla sig säker och snygg. Just nu har vi ett prisvärt service erbjudande för din bil som är av årsmodell 2010 eller av äldre kaliber.

Bevaka bilar

Bevaka våra senast inkomna bilar. Skriv in din e-postadress och vilken bil du är intresserad av så skickar vi ett mail till dig så fort en ny bil kommer i lager!

Honda CR-V