RA Motor Kampanj – Hyundai IONIQ Electric Premium+

Just nu har vi en riktigt bra erbjudande på 15st 1st välutrustade IONIQ Electric Premium+ för direktleverans!

Privatleasing för endast 2995kr/mån*

eller kontant fr. 379.500kr före klimatbonus om 70.000kr 

* Privatleasing 36mån/4500mil inkl. serviceavtal. Denna kampanj gäller ett begränsat antal lagerbilar och är ej kombinerbar med andra kampanjer/erbjudanden.
Beställ online
Utrustning Premium+

Lång räckvidd och BlueLink®-uppkoppling

På en enda laddning når IONIQ Electric en räckvidd på upp till 311 kilometer – helt utan CO2 utsläpp! Vridmomentet på den elektriska motorn (100 kW) drivs av ett nytt och effektivt 38,3 kWh litium-jon-polymer-batteri som endast behöver ca 54 minuter för att ladda upp till 80%, när du ansluter till en 100 kW-laddningsstation. 
IONIQ_Electric_charging
Ioniq_ev_bluelink

Intelligent, bekvämt och uppkopplat 

Njut av de problemfria anslutningsmöjligheterna som du förväntar dig och innovativ teknologi som gör livet enklare. IONIQ Electric har utvecklats för att göra alla bilturer till ett nöje och erbjuder ett brett urval av intelligenta funktioner och system som ger bättre komfort och bekvämlighet för alla i bilen.

Driving Rear-View Monitor (DRM)

Sikten i backspegel är ofta begränsad. Sikten kan skymmas av passagerare i baksätet, vilket gör det svårt för föraren att se vägen bakom bilen.  Med det nya DRM-systemet ger en kamera en tydlig videobild av det som händer bakom bilen – detta bidrar till en säkrare och bekvämare körupplevelse.

Säten med värme och ventilation

Njut av den lyxiga komforten som du får av ett förarsäte som kan ställas in elektriskt i åtta olika lägen och med två olika lägen för svankstödet. En version med värme och ventilation finns också som tillval. Fällbart baksäte (60:40) är standard och baksäte med värme finns som tillval. Det integrerade sätet med memoryfunktion (tillval) sparar din och ytterligare en förares valda inställningar för säte och sidobackspeglar. Du behöver bara trycka på en knapp, så ställs dina körinställningar in automatiskt.

Ratt med elvärme

Slipp frysa om händerna kalla vinterdagar. Den eluppvärmda ratten med sin högglanssvarta eker är försedd med ergonomiskt placerade reglage så att du kan hålla kontakten med omvärlden och styra olika system i bilen utan att behöva ta händerna från ratten – för ännu säkrare körning.

Elektronisk parkeringsbroms (EPB)

Bekväm kontroll, som är nära till hands. Med en enkel knapp aktiverar eller avaktiverar du den elektroniska parkeringsbromsen. Den omfattar också Auto Hold – en bekväm funktion, som håller din IONIQ Electric helt bromsad utan att du behöver trycka på bromspedalen. Perfekt vid stop-and-go-körning eller längre stopp vid trafikljus. Du behöver bara trycka på Auto Hold-knappen för att aktivera denna funktion. När du trycker ner gaspedalen avaktiveras Auto Hold automatiskt och du börjar köra.

Trådlös laddning

Ladda upp din smartphone enkelt och bekvämt. Den trådlösa laddaren är praktiskt placerad i mittkonsolen framför växelväljaren. Den gör att du enkelt kan ladda en QI-kompatibel smartphone utan att använda sladdar.

Infinity Premium ljudsystem

Ett oförglömligt sätt att uppleva din favoritmusik på. Infinity Premium-ljudsystemet i bilen kombinerar en avancerad högtalarteknologi med genomtänkt design så att alla bilturer blir en ren njutning.

Kontakta säljare

Inan Ruhmén : Säljare nybil / Märkesansvarig Hyundai
Inan Ruhmén Säljare nybil / Märkesansvarig Hyundai
018-472 72 69
inan.ruhmen@ramotor.se
Peter Jonsson : Säljare nybil / Märkesansvarig Subaru/Sun Living
Peter Jonsson Säljare nybil / Märkesansvarig Subaru/Sun Living
018-18 28 86
peter@ramotor.se
Ramis Jamil : Säljare nybil / Märkesansvarig Honda/Maxus
Ramis Jamil Säljare nybil / Märkesansvarig Honda/Maxus
018-47 27 260
ramis.jamil@ramotor.se
Gustav Andersson : Säljare nybil
Gustav Andersson Säljare nybil
Emil Widéen : Säljare nybil
Emil Widéen Säljare nybil
Reza Sedighha : Försäljningschef nybil
Reza Sedighha Försäljningschef nybil
018-18 28 89
reza@ramotor.se