Med IONIQ 5 blir framtidens elektriska drivkraft verklighet. En kompromisslös elektrisk CUV (crossover-SUV) som låter dig ta kontrollen över ditt liv och påverka ditt avtryck på världen. Blixtsnabb uppladdning och elektrisk acceleration från 0-100 km/h på bara 5,2 sekunder väntar.
Bygg bil
Prislista

Blixtsnabb uppladdning

IONIQ 5 är en av få bilar i sin klass som drivs av ett lättviktsbatterisystem på 400-800 volt. Det möjliggör både supersnabb kontinuerlig uppladdning och fantastisk prestanda.

Hållbarhet

Miljövänliga material har använts i så stor utsträckning som möjligt inuti IONIQ 5. Taket, golvet och sätena består till exempel av råmaterial som utvunnits ur sockerrör. Ett materialval som både är vackert och hållbart.

Teknologi

Framrutan fungerar som en 44” avancerad head-up display som guidar dig tryggt och säkert, vart du än ska.

Rymlig och hållbar interiör

I kupén på IONIQ 5 suddas gränsen mellan vardagsrum och bilutrymme ut. Hyundais helt nya elektriska plattform E-GMP med tre meters hjulbas, möjliggör större golvyta, en skjutbar mittkonsol och framsäten som går att fälla ned 90 grader med ett enda knapptryck.

90 % nedfällbara framsäten

Under resans gång kanske det inte bara är IONIQ 5 som måste ladda batterierna. Med ett enkelt knapptryck kan du fälla ned framsätena 90 grader och njuta av en tupplur.

Skjutbar mittkonsol

Skräddarsy interiören i IONIQ 5 efter dina behov. Du kan till exempel skjuta mittkonsolen till baksätet, så att dina medpassagerare får en praktisk avlastningsyta.

Digital instrumentering

Den 12,3” pekskärmen är sömlöst integrerad i den digitala instrumenteringen, som är standard. Du når snabbt och enkelt all underhållning, kördata samt viktiga säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

IONIQ 5 höjer ribban för elbilar

IONIQ 5 är utvecklad för att erbjuda körglädje utöver det vanliga. Både uppladdningstid, räckvidd och acceleration sätter en helt ny högre standard för elbilar.

Acceleration

0-100 km/h på 5,2 sekunder.

Påfyllning

Tillför 100 km räckvidd på bara 5 minuter.

Blixtsnabb uppladdning

10–80 % på 18 minuter.

Räckvidd

Se fram emot upp till 481 km räckvidd på en enda laddning.

Exceptionell elektrisk dragkraft

Dags att hämta nya soffan? Eller behöver du flytta mormors otympliga byrå? Inga problem! IONIQ 5 med fyrhjulsdrift har en dragkapacitet på upp till 1 600 kg och ett vridmoment på 605 Nm. Så du kan tryggt och säkert köra din last precis dit den ska.

Marknadens största utbud av laddboxar med installation

I samarbete med Evify erbjuder vi dig som bor i villa eller radhus hjälp hela vägen från köp till färdig installation. Med markandens största utbud av laddboxar hittar du garanterat den perfekta laddboxen för din bil och ditt hem. En laddbox på väggen är inte bara en trevlig lösning för billaddning – det är också en investering i bostaden och framtiden.

Hitta rätt laddbox

Provkör nya IONIQ 5

* Obligatoriska fält

Genom att fylla formuläret ger du [RA Motor AB] inkl. samarbetspartners rätten att hantera dina personuppgifter. Personuppgifter kan komma att överföras till någon av våra samarbetspartners eller generalagent i syfte att administrera ditt ärende. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter se vår integritetspolicy.