V-Serien

Ett helt nytt grepp på vanen.

Ladda ner katalog

S-Serien

En ny sorts fritidsfordon. Med eller utan nedsänkbar säng, du bestämmer.

Ladda ner katalog

A-Serien

Nytänk för alkovbilar.

Ladda ner katalog

ATTRAKTIV FRIHET!

TILLVERKAD AV ADRIA MOBIL

Sun Livings fordon har tillverkats av Adria Mobil i över femton år på vår toppmoderna fabrik i Novo mesto, Slovenien. Adria Mobil är en ledande tillverkare av fritidsfordon med över 600 000 fordon som producerats sedan 1965. Adria Mobil driver de mest avancerade produktionsanläggningarna i branschen, ISO 9001, 14001 och EQFM 5-stjärnigt certifierade för affärsidé, kvalitet och miljöstandarder.

VÅRA VÄRDERINGAR

Letar du efter det perfekta fordonet som hjälper dig att utforska världen? Sun Living är här, så hoppa ombord.

HELT ENKELT EN UTMÄRKT DESIGN.

Vi designar våra fritidsfordon för att hjälpa dig att utforska världen med lätthet. En enkel, smart inställning till design med beprövade funktioner och planlösningar med stort utrymme, praktiska egenskaper och hög komfort.

ENKEL ATT NJUTA AV.

Husbilar och vans som är enkla att äga och njuta av. Vi gillar att hålla det enkelt så att du kan fokusera på att utforska.

ENKELT ATT FINNA BRA VÄRDE.

Sun Living fritidsfordon ger dig alltid stort värde, med allt du behöver och ingenting av det du känner överflödigt och onödigt.

Husbilsverkstad & försäljning – Alsike Maskin

Obs! Sedan 21 september 2020 har vi även verkstad och försäljning på vår nybyggda anläggning och systerföretag Alsike Maskin i Knivsta. Där har vi utöver Sun Living även auktorisation för Adria, Kabe och Affinity by Kabe.

Varmt välkommen till Alsike Maskin på Mejselgatan 6, 174 71 Knivsta eller läs mer här!